Remote Work A

Leren op afstand, Agora is er klaar voor

Afgelopen zondag (15 maart 2020) riepen we jullie op ons tot vandaag (17 maart 2020) de tijd te geven, om ons goed voor te bereiden op “leren op afstand”. Eerlijkheid gebied te zeggen dat we hier vorige week ook al mee aan de slag waren en dit gisteren en vandaag meer vorm heeft gekregen.

We roepen jullie op deze presentatie door te nemen. Hierin zien jullie hoe wij de komende weken de samenwerking tussen leerlingen, ouders en personeelsleden willen organiseren.

Vandaag nemen alle coaches contact op met hun leerlingen. Ze zullen gezamenlijk de presentatie bespreken en vervolgens individuele afspraken maken met alle leerlingen. Onze persoonlijke begeleiding gaat zoveel mogelijk door zoals jullie van ons gewend zijn, alleen nu via internet. Dit zal in het begin nog even wennen en aanpassen zijn. Schroom dan ook niet om jullie tips en tricks met elkaar en je coach te delen.

Mochten jullie vragen hebben of een ziekmelding willen doorgeven, neem dan contact op met de coach.

Mijn keuze voor Niekée

Leerlingen van Niekée zijn leerlingen die mee richting geven aan hun leerproces. Als leerling, als docent en als ouder reflecteren we en sluiten we aan bij de reeds aanwezige kennis en kunde.