Jinxed

Boeken in de spotlight

jun. 18, 2019 Geschreven door: beheerder

Jinxed van Amy McCulloch

Hoe denk jij dat de toekomst er uit gaat zien? In dit boek geven ze alvast een kijkje in de wereld van robothuisdieren! Het boek is een techno-triller. Dus zijn die huisdieren wel zo schattig als ze lijken?

Lacey wil later graag werken bij MONCHA, de grootste technofirma, de uitvinders van de baku: een smartphone in de vorm van een robothuisdier dat ook gezelschap biedt. Maar Lacey wordt afgewezen door Profectus, de elite-academie voor techneuten. Ze is teleurgesteld, zeker als ze alleen een baku level 1, een kever, kan betalen. Dan vindt ze in een ravijn een kapotte baku, een level 3, die ze repareert in haar werkplaats.

Je vindt dit boek in de schoolbibliotheek bij de D-boeken met onderaan de sticker MCCU of in 1 van de presentatiekasten.

Heb je hulp nodig met het vinden van het boek dat goed bij JOU past? Kom dan op dinsdagochtend tussen 09:00 en 12:00 naar de schoolbibliotheek. Leesconsulent Janneke kan je helpen. Je mag ook een e-mail sturen naar beckers@bibliorura.nl

Mijn keuze voor Niekée

Leerlingen van Niekée zijn leerlingen die mee richting geven aan hun leerproces. Als leerling, als docent en als ouder reflecteren we en sluiten we aan bij de reeds aanwezige kennis en kunde.