Kies de middelbare school die bij jou past!

jan. 11, 2021 Geschreven door: beheerder

De keuze voor een middelbare school is een belangrijke stap in je leven als groep 8 leerling en daar willen we jou dan ook zo goed mogelijk bij helpen.

Helaas zijn fysieke open dagen en informatiebijeenkomsten dit jaar niet of lastig te organiseren. Alle middelbare scholen in Roermond en omgeving hebben daarom samen de website schoolkompas.info opgericht. Want gelukkig valt er nog steeds genoeg te doen en te kiezen!

De middelbare scholen presenteren zich dan ook graag aan jou als toekomstig brugklasser met behulp van filmpjes. Zo kun jij, als groep (7 en) 8 leerling samen met je ouders alvast een kijkje nemen in de scholen. Op de website schoolkompas.info vind je daarnaast meer informatie over de scholen, belangrijke links en documenten en een gemeenschappelijke agenda. Daarin is goed te zien wanneer er belangrijke informatiemomenten plaatsvinden.

De website geldt als één van de vele alternatieven voor de jaarlijkse bezoekmomenten aan de middelbare scholen. Wij zijn bezig om ook allerlei andere activiteiten te organiseren en raden jullie daarom aan om je in te schrijven op onze website. Zo blijven jullie zeker op de hoogte van het laatste nieuws van Niekée en Agora.

We kunnen ons voorstellen dat jullie ook na het bezoeken van o.a. schoolkompas.info en het bijwonen van andere informatiemomenten nog vragen hebben. Neem in dat geval contact op met de school van jouw keuze. We geven graag antwoord op al jullie vragen.

Wij wensen jullie veel succes bij het maken van de schoolkeuze!

Mijn keuze voor Niekée

Leerlingen van Niekée zijn leerlingen die mee richting geven aan hun leerproces. Als leerling, als docent en als ouder reflecteren we en sluiten we aan bij de reeds aanwezige kennis en kunde.