Plan van aanpak 'heropening school' Agora

mei 28, 2020 Geschreven door: beheerder

Geachte leerlingen en ouders/verzorgers,

De afgelopen weken hebben we samen (personeel, leerlingen en ouders) gesproken over de heropening van het schoolgebouw voor leerlingen vanaf 2 juni. Met ouders proberen we de komende tijd nog zoveel mogelijk gesprekken digitaal te laten plaatsvinden.

Vandaag geef ik jullie graag een update en delen we richtlijnen en uitgangspunten. In de bijlage, hier, ga je niet lezen wanneer en hoe vaak elke leerling precies naar school moet komen. Dat is en blijft maatwerk en stemt elke coach persoonlijk af met elke leerling en ouders.

De bijgevoegde bijlage is een basis. In de weken die volgen, zullen we op basis van de ervaringen die we opdoen, dingen aanpassen of toevoegen. Dat zal waarschijnlijk ook de basis vormen voor volgend schooljaar. Een schooljaar waarin we (hopelijk alleen in het begin) nog rekening moeten houden met de huidige richtlijnen van het RIVM. Ik wil jullie vragen om de bijgevoegde informatie goed te lezen. Als je vragen hierover hebt, neem dan gerust contact op met de coach.

Daarnaast wil ik jullie oproepen om onderweg van en naar school ook goed te letten op het 1,5 m afstand houden. Het is namelijk ontzettend verleidelijk om op school vrienden te ontmoeten en daar, na school, lekker mee op een bankje in het park of in het centrum van Roermond rond te hangen. Doe dat alsjeblieft nog niet!

Met vriendelijke groet,

Rob Houben
Teamleider Agora

Mijn keuze voor Niekée

Leerlingen van Niekée zijn leerlingen die mee richting geven aan hun leerproces. Als leerling, als docent en als ouder reflecteren we en sluiten we aan bij de reeds aanwezige kennis en kunde.