Profiel- en vakkenpakketkeuze schooljaar 2021-2022

jan. 3, 2021 Geschreven door: beheerder

Het schooljaar is in volle gang en toch kijken we al vooruit naar volgend schooljaar. Leerlingen staan voor het maken van een profiel- en vakkenpakketkeuze.

Dit geldt voor de huidige leerlingen uit de leerjaren:

Niekée VMBO leerjaar 2, die volgend schooljaar overstappen naar VMBO leerjaar 3

Agora VMBO leerjaar 2, die volgend schooljaar overstappen naar VMBO leerjaar 3

Agora VWO/HAVO leerjaar 3, die volgend schooljaar overstappen naar HAVO leerjaar 4 of VWO leerjaar 4*

Agora VWO leerjaar 4, die volgend schooljaar overstappen naar VWO leerjaar 5

* = Heb je een HAVO/VWO-advies en ga je naar VWO 4? Dan hoef je dit schooljaar nog geen uitgebreide profiel- en vakkenpakketkeuze in te vullen. Sla je keuze alsjeblieft wel op!

Momenteel zijn wij, i.v.m. de COVID-19 maatregelen, niet in de gelegenheid een fysieke bijeenkomst te houden rondom het keuzeproces. Om die reden hebben wij 1 december 2021 (Niekée VMBO) en 15 december 2021 (Agora) een presentatie gemaild. In de presentatie komen de volgende items aanbod. De doorstroommogelijkheden, het profielaanbod, de verplichte vakken en keuzevakken en het tijdspad van de profiel- en vakkenpakketkeuze.

De eerste voorlopige keuze van de leerling moet door ouders in Magister worden ingevoerd. Een beknopte handleiding voor het invoeren van de profiel- en vakkenpakketkeuze in Magister is in december naast de presentatie eveneens gemaild. Het invoeren van de keuze is mogelijk van 4 januari tot 25 januari 2021.

Mijn keuze voor Niekée

Leerlingen van Niekée zijn leerlingen die mee richting geven aan hun leerproces. Als leerling, als docent en als ouder reflecteren we en sluiten we aan bij de reeds aanwezige kennis en kunde.