Update informatie coronavirus

mrt. 2, 2020 Geschreven door: beheerder

N.a.v. de laatste berichtgeving van het RIVM attenderen we u op de volgende aanscherping: Bent u op vakantie geweest in een gebied waar COVID-19* heerst? Houd je gezondheid in de gaten. Als je gezondheidsklachten (hoesten, kortademigheid of koorts) hebt, blijf thuis om uit te zieken en om anderen niet te besmetten. Als de klachten erger worden, bel dan huisarts of de GGD in jouw regio.
*China (inclusief Hong Kong en Macau), Singapore, Zuid-Korea, Iran en Noord-Italië (Aosta-vallei, Piëmonte, Lombardije, Trentino-Zuid-Tirol, Friuli-Julisch-Venetië, Veneto, Emilia-Romagna en Ligurië). Dit betekent dus, dat u uw kind thuis dient te houden wanneer uw kind de afgelopen week in één van deze gebieden is geweest én hoest, kortademig is óf koorts heeft. Dus ook alleen bij hoesten of kortademigheid; koorts is geen voorwaarde meer!

Mijn keuze voor Niekée

Leerlingen van Niekée zijn leerlingen die mee richting geven aan hun leerproces. Als leerling, als docent en als ouder reflecteren we en sluiten we aan bij de reeds aanwezige kennis en kunde.