Amazing Afternoons

Amazing Afternoons

Meld je nu aan voor de Amazing Afternoon!
Klik hier om je in te schrijven.

Korte omschrijving van de workshops

Workshop A: Pimp your selfie – Build your computer

Maak je eigen selfie nog mooier met Photoshop. Daarnaast ga je ook aan de slag met het uit elkaar halen en weer in elkaar zetten van een computer.

Workshop B: Kitchen Chemistry

Sta je wel eens in de keuken? Dan mag je je ook een beetje chemicus noemen. Het bereiden van voedsel – of het nu het koken van aardappelen is of het bakken van een eitje – is in feite niets anders dan een verzameling chemische reacties.

Het lijkt allemaal zo vanzelfsprekend: als je aardappelen of groente kookt worden ze zacht en als je vlees braadt, wordt het bruin. Je staat er misschien niet bij stil, maar achter de bereiding van een maaltijd gaat een complete wetenschap schuil. Het is meer dan het opwarmen van voedsel: je pan is een smeltkroes van chemische reacties.

Tijdens deze workshop verzorgd door onze docent Nask én door onze Chefkok laten we je kennis maken met culinaire natuurkunde oftewel Kitchen Chemistry!

Niet alleen lekker maar ook nog leerzaam…

Workshop C: Make your own rainbow
Tijdens deze workshop maak je kennis met LED-verlichting, in de vorm van een kleurrijke regenboog. Tijdens deze workshop ga je zagen, boren, schuren en draden verbinden. Het resultaat oftewel de prachtige lamp mag je meenemen als souvenir.

Workshop D: Beauty Academy

Tijdens deze workshop krijg jij de kneepjes van het vak geleerd op gebied van nagel- en handverzorging, masker aanbrengen, een dag make-up aanbrengen en haren in model brengen!

Vind jij het leuk om meer te weten te komen over de diverse onderdelen van beauty? Meld je dan aan voor de workshop Beauty Academy!

Workshop E: Graffiti

Tijdens deze workshop aan de slag met het bespuiten van een grote gipsmuur. Laat de vandaal in jezelf los!

Workshop F: Clone your body

Maak een kopie van je eigen lichaam met gips.

Workshop G: Record a song

Neem je eigen nummer 1 hit op in Niekée Sound Studio

Workshop H: Reach the top

Wil jij erachter komen of je hoogtevrees hebt. Beklim dan de Niekée Wall.

Mijn keuze voor Niekée

Leerlingen van Niekée zijn leerlingen die mee richting geven aan hun leerproces. Als leerling, als docent en als ouder reflecteren we en sluiten we aan bij de reeds aanwezige kennis en kunde.